TEKNOLOJİ Haber Girişi : 16 Nisan 2017 23:20

Türklerden müthiş buluş

Türklerden müthiş buluş
Hollanda'da tasarımlarıyla iki büyük ödüle layık görülen Türk ortaklardan iş adamı Başalan, "Dünyada eşi ve benzeri olmayan bir tasarımla yatay ve taşınır, yapboz bilgisayar kasası icat ettik." dedi

ollanda'da iki Türk ortak, tasarladıkları bilgisayar kasasıyla IF Design Award 2017 ve Reddot Award 2017 ödüllerine layık görüldü. 

Alüminyum bilgisayar kasaları uzmanı iki Türk ortaktan iş adamı Muhammed Başalan, AA muhabirine tasarımlarını anlattı.

Geçen yıl Tayvan'da dünyanın en büyük bilgisayar fuarına katıldıklarını söyleyen Başalan, "Burada bizi uluslararası teknoloji medyaları ve dünya bilgisayar beyni hız yarışması kurumu ziyaret etti ve özel tasarlanmış bilgisayar kasaları ile alakalı kullanım ve kalite sıkıntılarını dile getirdiler." dedi.

Fuardan ayrıldıktan sonra bilgisayar dünyasının bu sıkıntısını çözmek için ortağı Fatih Özgören ile bir araya geldiklerini dile getiren Başalan, "Yaptığımız araştırmalar sonucunda dünyada eşi ve benzeri olmayan bir dizayn ile yatay ve taşınılır, yapboz bilgisayar kasasını icat ettik." ifadesini kullandı.

Etiketler : türk
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.