GENEL Haber Girişi : 20 Nisan 2023 09:51

SAYAR YAPI’DAN BAYRAM MESAJI

SAYAR YAPI’DAN BAYRAM MESAJI
Sayar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkerim Sayar Ramazan Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

Abdülkerim Sayar Mesajı’nda;

 

Ramazan ayının rahmet ve bereket ikliminin ardından Ramazan Bayramı’nı sizlerle birlikte karşılamanın mutluluğu içindeyim. 

 

Kuran-ı Kerim’in nazil olduğu mübarek bir ay olan Ramazan, Müslüman coğrafyasının kendine mahsus bir zaman dilimidir. Müslümanlar olarak hepimiz Ramazan’ın irade eğitiminden geçtik, onun şifa veren, gönülleri zenginleştiren günlerini yaşadık. Şimdi sevincimizi, mutluluğumuzu paylaşarak çoğaltma zamanıdır.

 

Bayramlar toplum şuurumuzun derinleştiği, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bayram coşkusuyla manevi bilincimiz yenilenir; birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımız pekişir.  

 

Bayram sevincini gönlümüzün derinliklerine kadar hissetmeli ve o sevinci ailemize, yakın çevremize hatta bütün insanlığa yaymalıyız. Farklı coğrafyalardan, dillerden, ırklardan ve kültürlerden milyonlarca Müslüman bu kutlu günlerde aynı sevinç etrafında halkalanmalı; ihtimam, sevgi ve şefkat bekleyenlere, insanı insana sığınak bilen bir irfanla umut olmalıdır.  

 

Bu bayrama içimiz buruk giriyoruz. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve on ilimizi etkileyen deprem ülke olarak hepimizi yasa soktu. Ülke olarak depremin yaralarını sarmaya el birliği ile çaba harcadık. Gerek Sayar Yapı gerekse Eyüp Müteahhitler Derneği olarak deprem sabahı depremzedelere yardım için kolları sıvadık. Yardımlarımız tez elden ulaştırdık. Rabbim depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar versin.

 

 Bu duygu ve düşüncelerleRamazan Bayramını tebrik ediyor, daha nice bayramlara sağlıkla ve huzurla erişmenizi yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Mübarek bayramın, ülkemize, İslâm âlemine ve bütün insanlığa iyilik ve hayırlar getirmesini diliyorum.