SİYASET Haber Girişi : 01 Nisan 2023 19:24

RUMELİ DERNEKLERİ’NDEN ESRA YURTSEVER’E DESTEK

RUMELİ DERNEKLERİ’NDEN ESRA YURTSEVER’E DESTEK
Eyüpsultan’da ki Rumeli Dernekleri İyi Parti listelerinde Eyüpsultanlı milletvekili adayları görmek istiyorlar.

Eyüpsultan Rumeli Dernekleri İyi Parti’nin milletvekili adaylarını belirlemek için 2 Nisan günü yapacağı önseçimde Eyüpsultanlı adayların listeye girmesi gerektiğinin altını çizdiler.

 

Eyüpsultan Belediyesi’nin Alibeyköy Osmanlı Parkı’nda kurduğu Ramazan çadırında iftar sonrası bir araya gelen Rumelili vatandaşlar Rumeli derneklerinden İyi Parti’nin aday belirlemek için yapacağı önseçimde Eyüpsultanlı Rumelili adaylar için çalışma yapmasını istediler.

 

 

Önseçimde Eyüpsultanlı Rumelili adayların listelerde olmasın gerektiğini belirten Eyüpsultanlı Rumelili seçmenler Esra Yurtsever’in önseçimde desteklenmesi için Rumelili Derneklerden çalışma yürütülmesini istediler.

 

Eyüpsultanlı Rumeli dernekleri Eyüpsultanlı aday olan Esra Yurtsever için kolları sıvıyarak çalışma başlatacaklarını belirttiler. Pazar günü yapılacak olan önseçimde Eyüpsultanlı Rumelili aday Esra Yurtsever için çalışma başlatarak destek sunacaklarını ifade ettiler.

 

 

İyi Parti Milletvekili Aday Adayı Rumeli kökenli Eyüpsultanlı aday Esra Yurtsever yapılan girişimden dolayı çok duygulandığını belirtti. Yurtsever, “Ben bir Rumeli evladıyım. Rumeli kültürü ile büyüdüm. Eyüpsultan’da yaşıyorum. Rumeli derneklerinin ve Eyüpsultanlı Rumelililerin bana sahip çıkması beni desteklemeleri beni duygulandırdı. Biz Rumelililer olarak büyük bir aileyiz ve her zaman birbirimizin yardımına koşarız. Pazar günü yapılacak olan önseçimde benim listeye girmem önemli değil Rumelili seçmenlerin oy vereceği Rumelili hemşerilerini inşallah listede görürler. 14 Mayıs’ta iyi partiyi iktidar yaparlar” .