SİYASET Haber Girişi : 23 Mayıs 2023 19:33

MUHAMMET VANLIOĞLU MÜTEAHHİTLERİ ZİYARET ETTİ

MUHAMMET VANLIOĞLU  MÜTEAHHİTLERİ ZİYARET ETTİ
Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2’inci tur seçimleri kapsamında Eyüpsultan’da seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu Eyüpsultan’da esnaf ve ev ziyaretleri dışında sivil toplum kuruluşlarını ve kanaat önderlerini ziyaret ederek 28 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı 2’inci tur seçimleri için destek istiyor.

 

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu bugün SKM Başkanı ve Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, başkan yardımcısı Bayram Ali Özaslan, meclis üyeleri Abuzer Kahraman ve Metin Çırpan ile Eyüp Müteahhitler Derneğini ziyaret etti.

 

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ve Ak Parti heyeti Eyüp müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ile yönetim kurulu üyeleri tarafından sıcak ilgi ile karşılandı.

 

 

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu yaptığı konuşmada müteahhitlerden destek istedi. Vanlıoğlu Türkiye’nin ağustos ayından sonra normalleşeceğini ve ekonomin rayına gireceğinin altını çizdi. Vanlıoğlu Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in Eyüpsultan’a yapmış olduğu hizmetlerin önemini belirterek Türkiye’de istikrarın Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında devam edeceğinin 14 Mayıs seçimlerinde ortaya çıktığının altını çizidi.

 

 

Eyüp müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretten memnuniyetlerini belirterek  kendilerini tanıtılar.  Yapılan ziyaretten dolayı Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ve Ak Parti heyeti’ne teşekkür ettiler. Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in Eyüpsultan’a yapmış olduğu hizmetleri takdir ettiklerini altını çizerek 28 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesi temennisinde bulundular. Ve seçimlerden sonra sık sık bir araya gelmeleri konusunda Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu’na istekte bulundular.