SİYASET Haber Girişi : 27 Mayıs 2022 22:56

GELECEK PARTİSİ ESNAF ZİYARETİ YAPTI

GELECEK PARTİSİ ESNAF ZİYARETİ YAPTI
Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün  çalışmalarını hızlandırdı.

Eyüpsultan’ın tüm mahallelerinde çalışmalar yapan, önemli meydanlarda üye stantları kuran, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanlığı bugün İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün başkanlığında Eyüpsultan’da esnaf ve pazar ziyareti yaparak esnafın sorunlarını dinledi.

 

 

Fahri Korutürk Caddesi’nde ve Cuma pazarında esnafı ziyaret eden Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün ve yönetim kurulu üyeleri esnafların sorunlarını dinledi ve esnaflara broşür dağıttı.

 

 

Esnaflar ile birebir görüşen ve esnafın sorunlarını dinleyen Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün yaptığı açıklamada “Her gün zam haberleri ile uyanıyoruz.

 

 

Vatandaşın alım gücü her gün biraz daha azalıyor. Esnafımızın durumu içler acısı. Vatandaşın alım gücü düşerse esnafımız nasıl para kazanacak? Bu durum yirmi yıldır ülkeyi yönetenlerin kabahatidir. Aşık Mahsuni Şerif’in bir türküsü var ‘Yiğit Muhtaç Olmuş Kuru Soğana “diye maalesef kuru soğan bile ateş pahası olmuş. Vatandaş soğan bile zor alıyor. Gün olmuyor ki benzine zam gelmesin.

 

 

AKP’nin dışa bağımlı ekonomik anlayışı ülkeyi getirdiği durum ortadadır. Bizler Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu önderliğinde ülkeyi bu ekonomik darboğazdan kurtarmaya talibiz.

 

 

Genel başkanımızın tecrübesi ile ülkemiz kısa zamanda refaha kavuşacaktır. En kısa zamanda erken seçim kararı alınmalıdır. Her geçen gün milletimizin ekonomik durumu kötüleşiyor. Vatandaşımız bu kötü yönetimi hak etmiyor”.