GENEL Haber Girişi : 08 Kasım 2018 16:05

EYÜPSULTAN'DA UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI

EYÜPSULTAN'DA UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE TOPLANTISI YAPILDI
İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde 81 il, 922 ilçede eş zamanlı düzenlenen "Uyuşturucu ile Mücadele Toplantısı" Eyüpsultan İlçesinde Kaymakam Abdullah Dölek’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya Kaymakam Abdullah Dölek’in yanı sıra Jandarma, Emniyet, Sağlık, Milli Eğitim ve diğer ilgili kurum yetkilileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, kurumların uyuşturucu ile mücadele konusunda yapmış oldukları çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaymakam Dölek, uyuşturucu ile mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayarak, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın zehirlenmesine asla izin vermeyeceğiz. Bu konuda tüm ilgili kurum yetkililerimiz en küçük bir aksaklığa müsaade etmeden, üzerlerine düşen görevi eksiksiz yerine getireceklerdir” dedi.

Uyuşturucuyla mücadelenin yanında gençlerin ve vatandaşların bilgilendirilmesi gerektiğine işaret eden Kaymakam Dölek, “Uyuşturucunun toplumumuza verdiği zararlar gençlerimize anlatılarak, bu konuda yeni projeler geliştirilmesi gerekiyor. Bugün yaptığımız bu toplantı ile uyuşturucuyla mücadelemizi bir kez daha gözden geçirerek, yeni çalışmalara imza atmalıyız. Tüm kurum yetkililerimize bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Toplantı, uyuşturucuyla mücadelede alınması gereken tedbirlerin irdelenmesiyle son buldu

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.