GENEL Haber Girişi : 06 Haziran 2022 15:37

EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN AÇIKLAMA

EYÜP MÜTEAHHİTLER DERNEĞİ BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN AÇIKLAMA
Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak geçen hafta yaşanan kaza sonucu ölen minik Eşref Güneş’in ölümü ile gündeme gelen inşaatlardaki güvenlik ve iş kazaları ile ilgili açıklama yaptı.

İŞ GÜVENLİĞİ KONUSUNDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRİYORUZ

 

 


Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak insan hayatının her şeyden üstün olduğunu dile getirerek inşaatlarda gerekli önlemlerin alınmasının hayati öneme sahip olduğunu belirterek son yaşanan kaza ile bunu herkes tarafından tekrar görüldüğünü ifade etti.

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak “Öncelikle yaşanan kaza sonucu ölen çocuğumuz Eşref Güneş’e rahmet acılı ailesine başsağlığı diliyorum. İlçemizde inşaatların güvenliği önemsenmeli ve çevreye zarar vermeden inşaatların yapılması gerekmektedir.

 

 

 

 

 

Bizler Eyüp Müteahhitler Derneği olarak üyelerimizi bu konuda her zaman uyarıyoruz. Temel atma törenlerine gitmeden önce üyemizin inşaatına gidiyor, hayırlı olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bunun yanında iş güvenliği konusunda gördüğümüz eksiklikleri kendilerine söylüyoruz. Allah’ımıza şükürler olsun ki şu ana kadar üyelerimiz şantiyeleri arasında bir kaza söz konusu olmadı. Geçmiş dönemde iş kazaları konusunda bölgemizdeki müteahhitlerin ve üyelerimizin davetli olduğu bilgi amaçlı panel düzenledik. Bundan sonrada bilgilendirme amaçlı paneller yaparak kaza risklerini en aza indirmeyi amaçlamaktayız. Her zaman şunu söylerim ‘Tedbir bizden, takdir Allah’tandır. Biz önlemimiz alalım takdiri Rabbimdendir. Hiçbir şey insan hayatından önemli değildir.İlçemizde örnek şantiyeler yaratmalıyız. Biz bu konuda üzerimize düşen görevleri yerine getirmeye çalışıyoruz. Bilgilendirme anlamında belediye yetkililerinden gerekli desteği gösrüyoruz “