GENEL Haber Girişi : 26 Nisan 2023 19:30

EMÜDER MİLLET İTTİFAKINI AĞIRLADI

EMÜDER MİLLET İTTİFAKINI AĞIRLADI
Eyüp Müteahhitler Derneği 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlerde aday olan siyasi partileri ve milletvekili adaylarını ağırlamaya devam ediyor.

Eyüp Müteahhitler Derneği Yeşil Sol Parti’den sonra bugün de Millet İttifakını ağırladı.

 

 

Bugün Eyüp Müteahhitler Derneği’nde gerçekleşen ziyaret’e CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, Deva Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Rasih Muhammet Danış, Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Mevlüt Karsavran ,CHP Milletvekili Adayları Evrim Rızvanoğlu ve Soner Özimer katıldı.

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak’ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette adaylar kendilerini tanıttılar. Millet ittifakının projeleri hakkında bilgi verdiler.

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Üyelerinin sorularını yanıtlayan milletvekili adayları parlamenter sistem’e dönüş vurgusu yaptılar.

 

 

 

Milletvekili adayları Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak’a Millet İttifakı adaylarını misafir ettikleri ve projelerini anlatma fırsatı verdiği için teşekkür ettiler

 

 

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı İrfan Tutacak ziyarette yaptığı konuşmada tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarının altını çizdi. Tutacak seçim sonrası kazanan adayın ilk işinin depremin yaralarını sarmak olması gerektiğini belirtti.

 

 

Tutacak “ Seçim sattına girdik, siyasi partiler randevu talebinde bulunuyorlar. Siyasi parti ayrımı yapmadan herkesi kabul etmeye adayları dinleme özen gösteriyoruz.

 

 

Seçimlerine ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bizim önceliğimiz deprem ve depremin yaralarının sarılmasıdır. Biz depremin üçüncü günü deprem bölgesine yardım götürdük. Oradaki yıkıma şahit olduk.

Bunun için İstanbul depremine öncelikli olarak hazırlık yapmalıyız. Adaylarımıza da bununla ilgili sorular yöneltiyoruz. İstanbul’un birçok binasının acil olarak yenilenmesi gerekmektedir. İnşallah seçimlerden sonra kazanacak adaylar konu ile ilgili çalışmalar yaparlar.

Bugün bizleri ziyaret eden Millet İttifakı adaylarına teşekkür ederim”