GÜNDEM Haber Girişi : 31 Ağustos 2017 10:35

EMÜDER BAŞKANI BAYRAM ESİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

EMÜDER BAŞKANI BAYRAM ESİN’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Kurban Bayramı nediyle kutlama mesajı yayınlayan Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı Bayram Esin bayramın huzur ve güven içinde geçmesi dileğinde bulundu.

Esin mesajında: ”Birlik, dayanışma ve kardeşlik duygularını pekiştiren ve milletin ruh bilincini güçlendiren bayramlar kültürümüzün en önemli unsurlarıdır. Bayramların en temel vasfı; bayram yapamayanların üzüntüsüne, ortak olmak ve yaşanan sevinci en geniş anlamda paylaşmaktır. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır.

Bu ruh, dostluk, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda daha fazla ortaya çıkmaktadır. Bu vesileyle ekonomik durumları iyi olan vatandaşlarımızın yoksul vatandaşlarımıza kucak açmaları, ihtiyaç sahiplerinin sofrasına zenginlik katmaları, yetimlerimizin yüzünü güldürmeleri, zengin ile yoksulun birbirleriyle kaynaşması her bayram olduğu gibi bu bayramda da görmeyi en çok arzuladığımız bir tablodur.

Kurban Bayramı vesilesiyle yoksullara sahip çıkma, el uzatma geleneği, sadece bu vatan topraklarıyla sınırlı kalmamakta, halkımızın şefkatli eli dünyanın çeşitli bölgelerindeki yoksul ve muhtaç insanlara kadar uzanmaktadır.

Bu duygularla Kurban Bayramı'nın tüm insanlığa, İslam alemine ve ülkemize sağlık, huzur ve başarı getirmesi temennisiyle, Kurban Bayramını kutlar saygılar sunarım”

 

Bayram Esin

Eyüp Müteahhitler Derneği Başkanı

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.