GENEL Haber Girişi : 21 Mayıs 2022 11:55

EMRE YAPI’DAN KEMERBURGAZ’DA İSTİKBAL MAĞAZASI AÇILIŞI

EMRE YAPI’DAN KEMERBURGAZ’DA İSTİKBAL MAĞAZASI AÇILIŞI
Mobilya sektörünün önde gelen markalarının bölgemizde bayiliğini yapan Emre Yapı onüçüncü şubesini  Kemerburgaz’da açtı.

Eyüpsultan’da’ konforlu ve kaliteli mobilya ürünleri ile hizmet vermeyi ilke edinen Emre Yapı onuncu mağazasını olan İstikbal Mağazasını Kemerburgaz’da hizmetine açtı.


İş ve siyaset dünyasından birçok davetlinin katıldığı açılış töreninde kurdeleyi Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken kesti.
 

 


İnşaat ve mobilya ve beyaz eşya sektöründe faaliyet yürüten Emre Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Parmaksız açılışta yaptığı açıklamada  "Saygıdeğer başkanım, müdürlerim, çok sevdiğim dostlarım ve kıymetli misafirlerimiz, Kemerburgaz istikbal bayii ve emre yapı ofisimize hepiniz hoş geldiniz.

Sizlere kısa bir öykü anlatmak istiyorum, 1989 yılında Gaziantep’ten gelen bir çocuk olan ben Mehmet PARMAKSIZ, sırtında halı satarak Dayım Ali Emre’nin yanında çırak olarak ticaret hayatına başladım.

 

O tarihten bu tarihe 33 sene sonra rabbime şükürler olsun ki 13 Avm mağazası, 10 yılda Emre yapı olarak 500’ün üzerinde daire ve işyeri yaparak iskanlı şekilde teslim ettik, Yaklaşık 150 çalışma arkadaşımız ile dev bir şirketler grubu olduk.

 

 

Bu sürece gelirken bizlere hep destek olan; Babama, Anneme, Evimizin fedakâr Kadınlarına, Çalışkan iş arkadaşlarımıza ve gecelerini gündüzlerine katarak büyük fedakarlık edip şirketlerimizi bu duruma getiren  4 Aslan yürekli kardeşime sonsuz teşekkür ediyorum.

 

Şimdi ki gençlere şunu söylemek istiyorum,  Sırtında halı satarak bir araba almanın hayalini kurarken şimdi mağazalar zinciri açacak duruma geldik. Çalışmanın ve azmin getirisini sonuna kadar görmüş biri olarak Bir Dostumun sözüyle konuşmamı bitiriyorum.

 

Dünyadaki en büyük KURNAZLIK DÜRÜSTLÜKTÜR ! Siz Dürüst olun çalışın gerisini Allaha bırakın sağ olun var olun, açılışımıza tekrar hoş geldiniz."