GENEL Haber Girişi : 01 Haziran 2019 15:12

CHP’DEN EYÜPSULTAN’DA KADİR GECESİ KUTLAMASI

CHP’DEN EYÜPSULTAN’DA KADİR GECESİ KUTLAMASI
CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılarından Gürsel Yeter, Yeter Büyükdurmuş ve Muradiye Albayrak Şit Kadir Gecesi’nin huzur ve mutluğunu Eyüpsultan Meydanı’nda kurulan CHP ve İYİ Parti çadırlarında vatandaşlar ile beraber yaşadılar.

 

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılarından Gürsel Yeter CHP çadırında vatandaşlarla sohbet ederek 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimlerinde Ekrem İmamoğlu için oy istedi.

 

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılarından Gürsel Yeter, Yeter Büyük Durmuş ve Muradiye Albayrak Şit İYİ Parti çadırını da ziyaret ederek ayyıldız kına etkinliğine katılarak başarılar dilediler.

Mutlu ve huzurlu bir ortam yaşadıklarını söyleyen CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Gürsel Yeter ” Bugün Kadir Gcesi bu mutlu ortamı Eyüpsultan’da il başkan yarımcılarımızla beraber CHP ve İYİ Parti çadırlarını ziyaret ederek vatandaşlarımızın kandili kutladık. Millet İttifakı olarak seçilmiş belediye başkanı olan Ekrem İmamoğlu’nu 23 Haziran’da tekrar seçtirmek için canla başla çalışıyorlar. CHP ve İYİ Partili arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Büyük bir özveri ile çalışıyorlar” dedi

CHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı Eyüpsultan Meydanı’nda ve diğer mahallelerde teravi namazı sonrası vatandaşlara kandil simidi dağıttı.