GENEL Haber Girişi : 11 Mart 2021 12:48

CEVDET YILDIZ'DAN ÇAĞDAŞ KADINLAR DERNEĞİNE ZİYARET

CEVDET YILDIZ'DAN ÇAĞDAŞ KADINLAR DERNEĞİNE ZİYARET
Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Çağdaş Kadınlar Derneği’ne ziyarette bulunarak 8 Mart Dünya Kdınlar Günü'nü kutladı.

Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Alibeyköy'de bulunan Çağdaş Kadınlar Derneği'ni ziyaret .

 

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile gereçekleşen ziyaret'de belediye başkan yardımcısı Cevdet Yıldız Deniz Köken'in selamını getirdiğini ifade ederek sözlerine başladı.

Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız konuşmasında " Eyüpsultan'da tüm sivil toplum kuruluşları ile düzenli istişarelerde bulunuyoruz. Bugün önemli bir gün. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü. İlçemizin önemli bir sivil toplum kuruluşu olan Çağdaş Kadınlar Derneğini ziyaret etmekten mutluluk duydum. Çağdaş Kadınlar Derneği nezdinde tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım. Başkanımız Sakine Hanım'ın dernek çalışmalarını yakında takip ediyorum. Çağdaş Kadınlar Derneği  ilçemizde önemli bir eksikliği tamamlayan bir sivil toplum kuruşudur. Çalışmalarında başarılar delilerim."

 

Çağdaş Kadınlar Derneği Başkanı Sakine Sayar'da yaptığı konuşmada " Başkanımızın bu önemli günde ziyaretimize gelmesi bizi onurlandırdı. Blediyemiz ile derneğimiz arasında ortak iş yapma konusunda isteğimiz var. Kadınların meslek ve iş bulmaları konusunda ortak çalışmalar yürütebiliriz. Yakında yapacağımız genel kurulumuzda başkanımız Sayın Deniz Köken'i görmek isteriz "  dedi.

Ziyaret Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız'ın Doğan Cüceloğlu'nun "Bir Kadın bir Ses " kitabını hediye etmesi ile son buldu.