GENEL Haber Girişi : 28 Eylül 2019 13:35

BİTLİS DERNEKLER FEDERASYONU MOME CAFE’DE BULUŞTU

BİTLİS DERNEKLER FEDERASYONU MOME CAFE’DE BULUŞTU
Bitlis Dernekler Federasyonu Mome Cafe’de sabah kahvaltısında buluştu.

Bitlis Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Eyüp Müteahhitler Derneği Ticari Birim Başkan Yardımcısı Akın Altıntop’un ev sahipliğini yaptığı Mome Cafe'de düzenlenen kahvaltıya Bitlis Dernekler Federasyonu’na üye dernek başkanları katıldı.

Bitlis Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Emin Parlar’ın  hoşgeldiniz konuşması ile başlayan kahvaltı programında  Bitlis Dernekler Federasyonu'nun faaliyetleri istişare edildi.

Bitlis Dernekler Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Akın Altıntop yaptığı açıklamada “ Bitlis Dernekler Federasyonu elli beş derneğin oluşturduğu güçlü bir sivil toplum kuruluşudur. Birçok faaliyeti olan federasyon bugün benim ev sahipliğinde Eyüpsultan Mome Cafe’de bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Çok verimli bir kahvaltı programı oldu. Çok önemli kararlar aldık.

 

Katılan dernek başkanlarımıza teşekkür ederim. Bizi en güzel şekilde ağırlayan Mome Cafe’nin sahibi Sayar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Eyüp Müteahhitler Derneği Başkan Yardımcısı Ticari Birim Başkanı Abdülkerim Sayar beye teşekkür ederim. Bitlis Dernekler Federasyonu olarak yeni hedefler ile yolumuza devam edeceğiz”