GENEL Haber Girişi : 09 Mayıs 2016 10:33

ATMACA ŞİRKETLER GRUBU ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ

ATMACA ŞİRKETLER GRUBU ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLEDİ
Atmaca Şirketler Grubu Bahariye Mevlevihanesi’nde Anneler Günü etkinliği düzenleyerek Anneler Günü’nü kutladı.

Program Mevlevihane bahçesinde sabah kahvaltısı ile başladı.

Etkinliğe Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan,Cem Karaca’nın Eşi İlkim Karaca, Emine Beder ve bir çok vatandaş katıldı.

Açılış konuşması yapan Atmaca Şirketler Grubu Başkanı Emin Atmaca “ Bize bu tesisin kapılarını açan vakıf yöneticilerine teşekkür ederim.

Atmaca Şirketler Grubu olarak her yıl kutladığımız Anneler Günü’nü bu yıl Bahariye Mevlevihanesi’nde siz değerli misafirlerimiz ile beraber kutlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Aneler dünyanın en kutsal varlıklarıdır. Resul-i Ekrem (s.a.v) şöyle buyurmuştur; “ Kim ömrünün uzamasını ve rızkının bollaşmasını istiyorsa anne ve babasına iyilik etsin”  demiştir.Yine bir sözünde “ Cennet annelerinizin ayağının altındadır”  diyerek annelerimizin kutsallığını ifade etmiştir. Peygamber efendimizin bu güzel sözleri ile Anneler Günü kutluyorum.Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Etkinlikte  İlkim Karaca’nın Nesimi’nin şiirini okuması etkinliğe katılanlar arasında duygu dolu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Eyüp Müftüsü Dr. Muammer Ayan da Anneler Günü’nün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

Etkinlikte şiirlerin ve çocukların şarkıları ile son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.