GENEL Haber Girişi : 19 Nisan 2021 14:18

ALIBEYKÖY SAKİNLERİNDEN DENİZ KÖKEN’E CEVAP...

ALIBEYKÖY SAKİNLERİNDEN DENİZ KÖKEN’E CEVAP...
Deniz Köken sosyal medya hesabında Alibeyköy Sakinleri Grubu ile ilgili paylaşıma grup moderatöründen açıklama geldi

Sosyal medya üzerinden bölgemizin sorunlarını dile getirmeye çalıştığımız Alibeyköy Sakinleri Grubu 24 bin üye ile paylaşımlarda bulunarak bölgeniz sorunlarının yanı sıra dayanışma ağını da genişleterek büyüyen bir sosyal medya grubudur.

 

 

 

 

Alibeyköy Sakinleri Grubu, Eyüpsultan’ın en büyük sosyal medya grubu olmasının bilinci ile paylaşımlarını ve tartışmalarını dikkatlice sürdürmeye çalışıyor.

 

 

 

 

Siyasi parti ayrımı yapmadan her görüşün düşüncesini ve paylaşımlarını yapabildiği grubumuz bölgemizin sorunlarının ifade edildiği bir sosyal medya platformudur.

 

 

 

 

Alibeyköy Sakinleri Grubu’nda sahte hesaplar ile trollük ve dolandırıcılık yapanlara karşı önlem amacı ile engellemeler yapılıyor.

 

 

 

 

Bu bağlamda belediye başkanımızın kurumsal sayfası herhangi bir şekilde engellenmemiştir. Herhangi bir engelleme söz konusu değildir.

 

 

 

Bilakis belediye başkanımızın grubumuzda olması bizleri çok sevindiriyor.

 

 

 

 

Lakin maaşlı sosyal medya sorumlusu Burak Öztürk şahsındaki kişisel hesap grubumuzdan tarafından engellenmiştir.

 

 

 

 

Adı geçen şahıs grubun her sorun ve problemde kendisinin hizmet anlayışı ile değil partizanca cevap yaklaşımları ve polemikleri ile çok rahatsızlık verdiğinden ve şikâyet aldığımızdan grubumuzdan kendisini azil etmek durumunda kaldık.

 

 

 

 

Girmiş olduğu tartışmalarda belediye başkanımızı ve Eyüpsultan Belediyesini sosyal medyada daha fazla zor durumda bırakmasına gönlümüz razı olmadığı için kendisine yasak koyduk.

 

 

 

Adı geçen trol hesabı grubumuzda paylaşımda bulunması yasaklanmıştır.Belediye başkanımız sanırım bu şahsiyetten bilgi aldığı için paylaşımda bulunmadığını sanıyor. Oysa belediye başkanımız istediği zaman grubumuzda paylaşımlarda bulunabilir. Herhangi bir engeli yoktur.

 

 

Belediye başkanı grubumuzda olması rağmen böyle bir paylaşımda bulunmuş. Bize kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirme gereği duyduk.

 

 

Alibeyköy Sakinleri Grubu Moderotörü

Coşkun Şen

 

 

 

 

Not :Paylaştığımız ekran görüntüleri belediye başkanımızın ve Eyüpsultan Belediyesinin sosyal medyasını yöneten adı geçen şahsın paylaşımlarıdır. Belediye başkanımız umarım bu şahıs ile ilgili değerlendirmelerini yeniden gözden geçirir. Ve grubumuzda kendisini canlı yayında ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı ifade etmek isteriz