SİYASET Haber Girişi : 16 Haziran 2019 12:54

ADEM KOÇYİĞİT’E SEVGİ SELİ

ADEM KOÇYİĞİT’E SEVGİ SELİ
Ak Parti 23 Haziran’da yapılacak olan İstanbul seçimleri için Eyüpsultan’ın tüm mahallelerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Ak Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Adem Koçyiğit koordinasyonunda devam eden İstanbul seçim çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir topluyor.

İlçe başkanı Adem Koçyiğit birebir vatandaşlarla iletişim kuruyor. Son olarak İslambey Mahallesi’nde yaşlı bir kadın’ın Adem Koçyiğit’in boynuna sarılarak ‘Oyumu Binali Yıldırım’a vereceğim, Allah sizlerden razı olsun kapımızı tek çalan sizlersiniz’ demesi Adem Koçyiğit ile yaşlı kadın arasında duygusal anlar yaşattı

Ak Parti İlçe Başkanı Adem Koçyiğit yaptığı açıklamada “ Biz vatandaşlarımızın kapısını sadece seçimlerde çalmıyoruz. Her zaman mahalle teşkilatlarımız ile vatandaşlarımızın yanındayız. Her türlü sorunlarını bizlere iletebiliyorlar. Saha çalışmalarında elini sıktığımız kapısını çaldığımız vatandaşlarımızın sıcaklığını yüzlerinden okuyorum. İslambey Mahallesi’nde yaşadığım bu olay beni duygulandırdı. Ak Parti Türkiye’ye çok önemli hizmetler yaptı. 23 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde de Binali Yıldırım İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilerek bu hizmetlere devam edeceğiz” dedi.