ASAYİŞ Haber Girişi : 13 Eylül 2021 09:08

32 UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI

32 UYUŞTURUCU SATICISI TUTUKLANDI
Istanbul'da, Fatih, Bayrampasa, Kagithane, Eyüpsultan, Zeytinburnu, Bahçelievler, Besiktaş ve Arnavutköy'de uyusturucu saticilarina yönelik es zamanli operasyonda gözaltina alinan 34 süpheliden 32'si tutuklandi.

Istanbul Cumhuriyet Bassavciliginca yürütülen sorusturma kapsaminda, haklarinda gözalti karari bulunan 36 süpheliden 34'ü yakalandi.

Baska suçlardan bulunduklari cezaevinden alinan 6 süpheli ile ikametlerinden gözaltina alinan 28 süpheli emniyetteki islemlerinin ardindan Istanbul Adalet Sarayi'na sevk edildi.

Sorusturma savciligi ve nöbetçi hakimlikçe islemleri yapilan toplam 34 süpheliden 32'sinin tutuklanmasina, 2 süphelinin ise adli kontrol sartiyla serbest birakilmasina karar verildi.

Kaçakçilik Narkotik ve Ekonomik Suçlar Sorusturma Bürosu tarafindan, 7 Eylül'de, "torbaci" tabir edilen sokak saticilarinin belirlenen adreslerde yakalanmasi için es zamanli operasyon yapilmisti.

Aramalarda, sentetik kannabinoid (bonzai), kokain, metamfetamin ve hint keneviri bitki parçalari (esrar) ele geçirilmisti.