GENEL Haber Girişi : 23 Ocak 2017 09:18

Remzi Aydın'dan önemli başar

Remzi Aydın'dan önemli başar
Medya Takip Merkezi'nin 2016 yılı TV raporlarına göre Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın 2016 yılını 4. Sırada tamamlad

 Eyüp'te kronikleşen sorunlara çözüm getirmeye çalışan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Gerçekleştirdiği sosyal ve kültürel çalışmaları 2016 yılında başarılı bir şekilde medyaya yansıttı. Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünün yoğun gayretiyle ortaya çıkan başarıya göre medyada en çok ses getiren faaliyetler; geziler, sosyal ve kültürel faaliyetler, turşu ve palamut festivalleri, simurg bilgi evi faaliyetleri, ödüller, Ramazan çalışmaları ve sosyal yardım müdürlüğünün vatandaşlara destek faaliyetleri oldu.

Remzi Aydın'ın dördüncü sırada bitirdiği 2016 yılı TV haberleri raporlarında ilk 5 şu şekilde oluştu 1. Mustafa Demir (Fatih Belediyesi) 2. Murat Hazinedar (Beşiktaş Belediyesi) 3. Ahmet Misbah Demircan (Beyoğlu Belediyesi) 4. Remzi Aydın (Eyüp Belediyesi) 5. M.Tevfik Göksu (Esenler Belediyesi) Gazete ve internet haberlerinde ise Büyükçekmece, Küçükçekmece, Bağcılar, Esenler ve Beylikdüzü belediyeri ilk 5 sırayı aldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.