MAGAZİN Haber Girişi : 29 Haziran 2024 11:22

KIRMIZIKOYUN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ

KIRMIZIKOYUN AİLESİ’NİN MUTLU GÜNÜ
Eyüpsultan’ın sevilen ve sayılan iş insanı  Öz Suna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun’un oğlu Sevet Kırmızıkoyun görkemli bir törenle dünya evine girdi.

Sultangazi Belediyesi Sahra Sultan Düğün Sarayı’nda yapılan düğün merasimine İstanbul Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin yanı sıra iş ve spor camiasından önemli isimleri katıldı.

 

 

Öz Suna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun ve kardeşi Fatih Kırmızıkoyun misafirleri kapıda karşılayarak davetlilerle tek tek ilgilendi. 

 

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Dr. Mithat Bülent Özmen’in çiçek yolladığı düğün merasimine katılan davetliler türkiler eşliğinde halaylar çektiler.

 

 

Gelin ve Damadın mutlulukları gözlerinden okunurken, damadın Babası Şefik Kırmızıkoyun bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan, mutluluklarına mutluluk katan davetlilere teşekkür ettiklerini belirterek, her iki gence her iki cihanda da bir ömür boyu mutluluklar dilediklerini belirtti.