GENEL Haber Girişi : 26 Şubat 2016 09:42

İSTANBUL VALİSİ EYÜP’TE

İSTANBUL VALİSİ EYÜP’TE
İstanbul Valisi Vasip Şahin ilçe buluşmaları kapsamında Eyüp'e geldi.
 Eyüp Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan program İstanbul Valisi Vasip Şahin'in konuşmasıyla başladı. Vali Şahin, katılımcılara hoşgeldiniz derken, toplantının amacını da anlattı. Vali Şahin İstanbul'un, güvenlik, sağlık, eğitim, tarım, ormancılık ve çevre açısından çok önem arzettiğini ve gelecek nesillere bozulmadan bırakılması gerektiğini vurguladı. 
 
Daha sonra konuşan Eyüp İlçe Kaymakamı Abdullah Dölek, katılımcılara kısa bir konuşma yaptı. Eyüp ile ilgili kısa bir tanıtım filmi gösterilmesinin ardından Kaymakam Dölek bir brifing vererek Eyüp'ü tanıttı. Kaymakam Dölek, sözlerini, İBB'nin Eyüp Sultan Camii Meydanı'nın genişletilmesi projesi olduğunu söyleyerek, Vali Şahin'den bu konuyla ilgili destek isteyerek bitirdi.
 
Toplantı, Kaymakam Dölek'in konuşmasının ardından basına kapalı olarak yapıldı. Toplantıya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, kurum müdürleri, askeri yetkililer, özel ve kamu hastaneleri yetkilileri, muhtarlar, STK başkanları ve belediye başkan yardımcılara katıldılar.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.