GENEL Haber Girişi : 05 Temmuz 2015 16:39

Eyüp Protokolü İftarda Bir Araya Geldi

Eyüp Protokolü İftarda Bir Araya Geldi
Eyüp’te görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarındaki üst düzey yöneticiler Ensar Konağı’ndaki iftarda bir araya geldi.

İftarda bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “İster seçilmiş ister atanmış olsun Eyüp’e hizmet veren dostlarımızla böyle mübarek bir günde bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum” dedi. 

Eyüp Belediyesi Ramazan etkinlikleri kapmasında ilçede görev yapan kamu kurum ve kuruluşlarını yöneticilerine bir iftar verdi. Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftara Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek’in yanı sıra Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Süzgün ile çok sayıda yönetici ve muhtarlar ile aileleri katıldı. Eyüp Belediyesi yönetiminin de tam kadro katıldığı programda, iftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. İftarın ardından bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, böyle mübarek bir günde ilçe protokolü ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirerek, “Ramazan bereket ayıdır. Bu tür etkinlikler bizi birbirimize daha da yakınlaştırıyor. İster atanmış olsun ister seçilmiş olsun hepimiz Eyüp’e hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.