GENEL Haber Girişi : 30 Haziran 2015 01:23

EYÜP MALATYALILAR İFTARI'NDA İZDİHAM YAŞANDI

EYÜP MALATYALILAR İFTARI'NDA İZDİHAM YAŞANDI
Eyüp Belediyesi, Haliç Etkinlik Alanı’nda da Ramazan etkinliklerine devam ediyor. Pazartesi akşamı Eyüp Maltayalıların iftar ve konserin’de izdiham yaşandı

Eyüp Maltyalılar Derneği’nin Eyüp Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği iftar belediyenin kültürmerkezine sığmayınca etkinlik alanına taştı.

İftar programına Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın,Malatyalı olan belediye başkan yardımcısı Ahmet Turan Koçer, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Seçkin Turan, Ak Parti ilçe başkanı Süleyman Aykaç, Malatya Spor Başkanı Adil Gevrek, MADEF Başkanı, Yılmaz Durmuş, Malatyalı ve Eyüplü sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

Vuslat Tv’nin canlı olarak verdiği iftar ve konser programının sunuculuğunu Ali Biricik ( Düş Bahçesi Ali) yaptı.  Malatyalı yerel sanatçılar Fadime Satılmış ve Ahmet Satılmış’ın türküleri ile eğlenen Malatyalılar türküler eşlğinde doyasıya halay çektiler.

Eyüp Malatyalılar Derneği adına başkan yardımcısı Abuzer Karaman Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’a palekt verdi ve teşekkür etti.

Eyüp Malatyalılar Derneği Başkanı Yüksel Gürsor yaptığı açıklamada “Haliç Etkinlik Alanı’nda bu yıl gerçekleştirdiğimiz iftar programına beklediğimizden daha fazla hemşehrilerimiz katıldı.Organizasyanda eksikliklerimiz oldu.Bizi affetsinler.Bizlerin burada hemşehrilerimiz ve Eyüplüler ile buluşmamızı sağlayan belediye başkanımız Remzi Aydın’a çok teşekkür ediiyorum.Ramazan ayında faaliyete geçen Haliç Etkinlik Alanı’nda eşimizle, dostumuzla buluşuyor, beraber iftar açıyoruz.Konserler veriyoruz. Bu alan farklı kültürlerin buluşma noktası oldu.” dedi

Etkinlik sonrası başkan Remzi Aydın’a Malatyalılar standında çay ve kayısı ikram edildi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.