SİYASET Haber Girişi : 16 Ağustos 2024 09:44

DİRENÇ ÇELİKERDEN AÇIKLAMA VE KUTLAMA MESAJI

DİRENÇ ÇELİKERDEN AÇIKLAMA VE KUTLAMA MESAJI
Geçmiş dönem CHP Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Direnç Çeliker yaptığı açıklamada yeni seçilen CHP Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanı Elif Göksu'yu tebrik etti.

Çeliker yaptığı açıklamada "Daha önceden planlanmış olan Karadeniz gezimden kaynaklı olarak gençlik kolları devir teslim programında ne yazık ki sizlerle bir arada olamadım.

 

Daha önceden planlan Karadeniz bölge programımdan dolayı, bugün gerçekleşen CHP Eyüpsultan Gençlik Kolları devir teslim programında ne yazık ki sizlerle bir arada olamadım.

 

Gelenekten geleceğe köklü geleneğin güçlü temsilcisi olan gençlik kollarımız, dün olduğu gibi bugün de yarın da partimizin yan kolu olarak değil, öz gücü olarak siyasi arenadaki görevine devam edecektir.

 

Biz, gençler olarak siyasi misyon ve vizyonumuza yakışır bir tutum ile parti içindeki ana kademe denklemlerinden tamamen uzakta, gençliğin siyasetteki yerinin tam bağımsızlık olduğunu çok iyi biliyoruz.

 

Bu bağlamda net bir dille ifade etmeliyim ki bizler iç hesaplardan uzaktayız. Kişisel ikbal ve kişisel istikbal yerine Partimizin başarısını önde tutarak siyaset yapma gayretimizden hiç kopmadık.

 


Bundan sonra da bizleri hiç kimse iç hesaplaşmanın içine çekemeyecektir.

Çünkü bizim tarafımız net olarak bellidir.


Bizim tarafımız; Partimizin yereldeki başarısını genele de yaymaktan yanadır.

 

Bizim tarafımız; Genel Merkezimizin çizdiği yol haritasından yanadır.

 

Bizim tarafımız; Eyüp Sultan Belediyesi’nin başarısı için elimizden geleni yapmaktan yanadır.

 

Bizim tarafımız; Kent yoksulluğunu sosyal belediyecilik anlayışıyla hafifleten, yerel yönetim alanında örnek projelerle Türkiye ve dünyaya örnek bir anlayışı hayata geçiren İBB Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’ndan yanadır.


Kısacası bizim tarafımız; Altı Ok’tan yanadır. CHP’den yanadır.


Bu duygu ve düşüncelerle sözlerime şu şekilde son vermek istiyorum;

 

Geçtiğimiz hafta sonu Eyüp’te kaybedeni olmayan bir gençlik kolları kongresi gerçekleştirdik. Kongre sonucuna göre Elif kardeşim, Partimizin yeni gençlik kolları başkanı olarak seçilmiştir. Ben kendisini ve yönetim kurulunda görev yapacak olan tüm
kardeşlerimi tebrik ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum.

 

Bugüne kadar her türlü zorluğa, baskıya, engellemeye ve imkansızlığa rağmen Eyüpsultan Gençlik Kolları Başkanlığımızı yürüten Tolga kardeşime ve yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.

 

Bugün, bu salonda gerçekten devir teslim töreni Eyüp Gençlik Kollarında yeni bir döneme atılan ilk adımdır.

 

Ben de eski bir gençlik kolları başkanı olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlik kolları başkanımızın yanında, gençlik kollarımızın emrinde olmaya hazırım."


DİRENÇ ÇELİKER