GENEL Haber Girişi : 01 Eylül 2024 16:59

Başkan Tutacak’tan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı

Başkan Tutacak’tan 1 Eylül Dünya Barış Günü Mesajı
İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği Başkanı İrfan Tutacak, 1 Eylül,Dünya Barış Günü dolayısı  bir mesaj yayımladı.

İrfan Tutacak, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda; "Bugün, savaşların acısını çeken göç etmek zorunda kalan milyonları ve çocukların hayal ettikleri gelecekleri kaybettikleri bir dünyayı anımsamak için bir fırsat. 

 

1 Eylül Dünya Barış Günü'nde, insanlığın her köşesinde barışın tohumlarının yeşermesini ve kardeşliğin kalıcı olmasını diliyorum. Umudumuz, çocuklarımızın barış içinde büyüdüğü bir dünya!
 

 

Dünyamızın dört bir yanında barışın hüküm sürdüğü, insanların birbirine güvenle bakabildiği bir gelecek için hep birlikte çalışmalıyız. 

 

Dünya Barış Günü'nde, barışın sadece bir hayal değil, bir gerçeklik haline gelmesi için sorumluluk almak ve birlikte hareket etmeliyiz. 

 

Barışa olan inancımızı her gün yeniden yeşertelim ve umut dolu bir gelecek inşa edelim. Barış, farklılıkların zenginlik olarak kabul edildiği, sevginin ve saygının hüküm sürdüğü bir dünyadır. 

 

 

Bölgemizde ve dünyada yaşanan tüm sıcak gelişmeleri hassaten üzülerek takip ediyor, savaşa karşı barışın, kaosa karşı istikrarın, şiddete karşı huzurun gereğini elimizden geldiğince haykıralım. Bu duygularla 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyorum."