EYÜP BASINI DAİRE AMİRLERİ İLE BULUŞTU

Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek yerel basın ve daire amirlerini kahvaltıda buluşturdu.

Göktürk İşkembebahçe tesislerine gerçekleşen kahvaltı programına Eyüp Kaymakam Abdullah Dölek'in yanısıra, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jan. Kurm. Yzb. Selçuk Güven, Yazı İşleri Müdürü Ünal Şimşek, Nüfus Müdürü Makbule Fırat, Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü, Sağlık Müdürü Dr. Cezmin Hasanoğlu, Tarım Müdürü Özkan Öztürk katıldı.

Kahvaltı programına basın mesuplarından Metin Türkmenoğlu,Haber Eyüp'ten Cengiz Oylum Eflatun Haber'den  Hakan Hapcıoğlu ve Dursun Kılıç katıldılar.

Daire amirleri’nin yerel basın ile buluşmasını sağlayan kahvaltı programı sami bir havada sohpet ortamında geçti.

Daire amirlerinin sorumluluk alanları ile ilgili bilgi paylaştığı kahvaltı programı basın mensupları ile daire amirleri arasındaki iletişimin sağlanmasına vesile oldu.

Kahvaltı programında Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek bu tür organizasyonların önümüzdeki günlerde Eyüp’te esnaf ve sivil toplum ile de yapılacağını belirtti. Amacının Eyüp ailesinin tüm kurum ve kuruluşları arasında samimi bir diyalok sağlamak olduğunu ifade etti.

Kahvaltı programında Kurum amirleri ilgi alanları ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdiler.

Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü kahvaltı programında ilçemizde eğitim alanında yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi Yenileniyor.

Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Öğütçü yaptığı açıklamada Alibeyköy Endüstri Meslek Lisesi’nin bu yıl yıkılarak yeniden yapılacağının müjdesini verdi.Ayrıca Ebu suut okulu’nun tadilatı ile ilgili ödenek çıktığını belirtti.

Öğütçü inşaatı devam eden okullarında yakın bir zamanda bitirilerek eğitime başlayacağını söyledi.

İlçemizde 83 eğitim kurumu olduğunu geçen sene ünüversite giriş başarısının bir çok ilçeden daha iyi olduğunu ifade etti. Özel okullar ile beraber toplamda 103 eğitim kurumunun olduğunu, ortalama olarak dersliklerin yetersizliğinden yakındı.Bu konuda da çalışmalar yürüttüklerini ikili eğitim ve yeni okulprojeleri ile sorunu kısa vadeli ve uzun vadeliçözümler aradıklarının altını çizdi

Gıda Denetimleri Yapılıyor

Göreve yeni atanan Eyüp  İlçe Tarım Müdürü Özkan Öztürk, müdürlüğünün çalışmaları hakkında  basın mensuplarına biller paylaştı.

Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi hazırlıklar hakkında bilgiler veren Eyüp  İlçe Tarım Müdürü Özkan Öztürk gıda denetimlerini sürüdüklerini ifade etti. Bu konuda belediye yetkilileri ile uyum içinde çalışarak iş yerlerini denetlediklerini söyledi.

Gıda denetimleri ile ilgili olarak belediye yetkilileri ile uyum içinde çalışarak iş yerlerini denetlediklerini söyledi.

 Ağız ve Diş Hastahanesi Açılıyor 

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Cezmin Hasanoğlu'da kahvaltı programında  hastahaneler sağlık ocakları ve yeni yatırımlar ile ilgili bilgiler verdi

Eyüp’te  267 doktor ve 468 yardımcı sağlık personeli ile görev yaptıklarını belirten Dr. Hasanoğlu İnşaatı bitmek üzere olan Alibeyköy Ağız ve Diş Hastahanesinin yakın zamanda faaliyete geçeceği müjdesini verdi.

Kahvaltı etkinlğinin düzenlendiği İşkembebahçe Tesislerinin sahibi Hüseyin Duran ise kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada “ Eyübümüzün değerli daire amirleri ve basın mensuplarını ağırlamktan çok mutlu oldum” dedi.

Kahvaltı programından sonra heyet basın mesupları ile beraber ilçemize yeni atanan Kemerburgaz Jandarma Komutanı Kurmay Yüzbaşı Selçuk Güven'I makamında ziyeret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 


14.08.2015 17:07:00