AHMET MALATYALI'YA YENİ GÖREV

Uzun dönem Eyüp Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcısı olan, Eyüpspor'da başkanlak yapan Ahmet Malatyalı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevine getirildi.

Ahmet Malatyalı'nın Facebbok sayfasında  yayınladığı mesaj ile Eyüplülere veda etti.
 
"Kıymetli Dostlarım 
 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çok yakın ilgi ve alaka gösterdiği Darülaceze Başkanlığına Başkan Yardımcısı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım.
 
Yaklaşık 20 yıllık İBB de başlayan ve Eyüp Belediyesi'nde devam eden belediyecilik tecrübelirimi yeni kurumumda da uygulama imkanı sağlayan siyasi büyüklerime şükranlarımı sunuyorum. 20 yıllık belediye çalışmalarımda konjuktür gereği ara vermek zorunda bırakıldığım dönem içerisinde beni itibarsızlaştırmaya çalışan benim aslında yetersiz ve beceriksiz birisi olduğumu ispat etmeye çalışan kişilere de başarılar diliyorum. biliyorum ki hased eden insan mahrum olur. Hiçbir zaman hased içinde olmadım. Hiç bir zaman hırslanıp haksızlık yapmadım. Biliyorum ki hırs gelince göz kararır, hırs gidince yüz kararır. 
 
Bu anlamda biz hep kardeşlerimize destek olmak onların ve bizim temsil ettiğimiz değerlerimizin hayatta hakim kılınması için gereken hizmetlerin takipcisi olduk. Buraların bu makamların kendi babalarından kendilerine kalan yerler olmadığını milletin onları hizmet etmek için oraya getirdiğini bir takım çevrelere değil millete hizmet için oraya gelmiş olduklarını bilmeleri gerektiğini anlatmaya çalıştık. Biliyoruz ki makamlar tek , bir tane koltuk var ve oraya ancak bir kişi oturur. Herkesin oturma şansı yok, ama herkesin istediği ve beklentisi adam yerine konmak hak ettikleri itibarı görmekti. 
 
Bunları yapamayanlar veya kasıtlı olarak yapmayanlar unutmasınlar ki Eyüp'te 5 yıl yada daha fazla süreyle yöneticilik yapmış şu anda Eyüp'te hiç esamesi okunmayan isminin gündeme geldiğinde en basit ifadesiyle yazıklar olsun denilen kişiler de var. Ama onların da fazla umurunda değil. Çünkü bu partinin buraya gelmesinde herhangi bir emekleri yok zengin çocuğu gibi paraşütle geldiler hazırda buldular hizmet ettiler ve böylece bırakıp gittiler.
 
İstirhamımız Eyüp Sultan'da halkta karşılığı olan hizmetlerin devam etmesi halkta karşılığı olmayan faydasız işlerden vazgeçilmesidir. Bunlar özellikle bir önceki dönemde çok yapılmış belli bir zümreye belli bir gruba hizmet etmek Eyüp Sultan halkına hizmet etmenin önüne geçmişti. Hatalardan ders almak en büyük erdemdir ders alabilene.
 
Müslüman bir delikten bir defa geçer…
 
Belki de Mevla nasip eder tekrar beraber yürürüz biz bu yollarda …
 
Kalın sağlıcakla selam ve dua ile..
 
Mimar Ahmet Malatyalı
 
 Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Darülaceze Başkanlığı Başkan Yardımcısı."

10.08.2015 12:38:00