GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2024 12:10

16-17 Yaş Grubu Gençlere Müjde: Ehliyet almak sizin de hakkınız. 

16-17 Yaş Grubu Gençlere Müjde: Ehliyet almak sizin de hakkınız. 
Türkiye’de bir ilk. Uzman ve yeniliğe açık eğitmenler, son model araçlarla eğitim vermeye devam eden Göktürk Sürücü Kursu, Eğitimlerine  B1 ehliyeti de ekledi. 

“Yasal olarak 16-17 yaşındaki gençlerimiz de sürücü belgesi alabilecek "
  Yönetmeliğe uygun araçlarla B1 sınıfı ehliyet vermeye başlayan Göktürk Sürücü Kursu Kurucusu ve İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Konfederasyonu (İSKEF)  Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Turan Özdoğan yaptığı açıklamada; “Yasal olarak 16-17 yaşındaki gençlerimizin sürücü belgesi alabileceğini, dilerlerse A1 (125 cc motosiklet) sürücü belgesi, dilerlerse B1 Atv sürücü belgesi alarak elektrikli küçük araçları kullanabileceklerini belirtti.” 

 

 

Özdoğan yaptığı açıklamada; Göktürk Sürücü Kursu olarak B1 sınıfı ehliyeti verdiklerini, gençlerin hayatlarını kolaylaştırdığını belirtti. "Gençlerimizi Anne veya Babasıyla Kursa davet ediyoruz." Veli muvafakatnamesi olmadan kayıt olamayacağını da sözlerine ekledi. 



 

 

"Eğitim şart"
  Özdoğan; 16-17 yaşında B1 Ehliyeti alan gençlerimizin 18 yaşına geldiklerinde yazılı sınava girmeden sadece direksiyon sınavına girerek B Sınıfı otomobil ehliyeti alabileceklerini belirtti.


Göktürk Sürücü Kursu olarak 19 yıldır Eğitim verdiklerini, Haftanın 7 günü hizmet verdiklerini belirten Özdoğan, Göktürk Sürücü Kursu olarak sloganımız “Eğitim Şart” dedi.