GENEL Haber Girişi : 31 Ekim 2019 14:20

VALİLİK TEKRAR UYARDI...

VALİLİK TEKRAR UYARDI...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul geneline yapılan yağmur uyarısının ardından kentin kuzey kesimlerindeki bulutlanmalar görüntülendi.

İstanbul’da il genelinde yer yer sağanak yağış uyarısı yapılmıştı. Yetkililer, özellikle gece saatlerinde poyraz fırtınası ile birlikte metrekare başına 21 ile yer yer 50 kilogram yağış düşebileceği bildirildi.

Bunaltıcı yaz sıcakları adım adım geride kalıyor Meteoroloji’nin yayınladığı hava durumu raporuna göre hava sıcaklıkları bir miktar düşüyor. Bugün Marmara Bölgesi dolaylarında yağışlar ve rüzgar etkili olacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; sabah saatlerinde Marmara’nın kuzey kesimleri, Çanakkale’nin kuzeydoğu ve Balıkesir’in kuzey ilçeleri ile Ankara ve Çankırı çevrelerinin; öğleden sonra Akdeniz ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Kars ve Ardahan çevreleri ile Aydın ve Muğla’nın iç kesimlerinin; akşam ve gece saatlerinde ise Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Zonguldak, Bartın ve Düzce çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Marmara ve Ege'de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.