GENEL Haber Girişi : 16 Nisan 2019 16:41

VAHİT OLGUN ZABITA MÜDÜRÜ OLDU

VAHİT OLGUN ZABITA MÜDÜRÜ OLDU
Göreve gelmesi ile beraber Eyüpsultan Belediyesi'nde değişime imza atan başkan Deniz Köken zabıta müdürlüğüne Vahit Olgun'u atadı.

VAHİT OLGUN KİMDİR?

1967 yılında Gümüşhane'de doğan ve 1994 yılından itibaren Yeşilpınar Mahallesinde ikamet eden Vahit Olgun, Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

1989-1994 yılları arasında Sultanbeyli Belediyesinin muhtelif birimlerinde çalışan Vahit Olgun, 1994-2004 yılları arasında Eyüpsultan Belediyesinde, 2004-2009 yılları arasında ise Üsküdar Belediyesinde Zabıta Müdürü olarak görev aldı.

1989'da Milli Gençlik Vakfı Sultanbeyli Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği ve Gümüşhane Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yapan Vahit Olgun, 2000-2004 yılları arasında BEM-BİR-SEN İstanbul İl Başkanı yine 2000-2004 yılları arasında ise Memur-Sen İstanbul İl Başkan Yardımcısı olarak görev aldı. Gümüşhane Eğitim, Kültür ve Sağlık Vakfı Başkanlığı ve İstanbul Gümüşhane Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı yapan Vahit Olgun, bu görevlerine halen devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babası olan Vahit Olgun, orta seviyede İngilizce ve Arapça bilmektedir.

“1994-2004 yılları arasında büyük bir onur ve gururla görev yaptığım Eyüp Zabıta Müdürlüğü görevine 15 yıl aradan sonra bu gün itibariyle tekrar YENİDEN BİSMİLLAH diyerek başlamış olduk. Öncelikli olarak tekrar bu görevi bizlere layık gören başta Eyüp sultan Belediye Başkanımız Sayın Deniz KÖKEN’e ve Başkan Yardımcımız Cevdet YILDIZ’a teşekkür ediyorum. Allah bizleri mahcup etmesin. Allah yar ve yardımcımız olsun. Halka hizmettin Hakka hizmet etmek olduğu bilincinden bizleri ayırmasın” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.