GENEL Haber Girişi : 22 Kasım 2021 10:30

TOKATLILARDAN EYÜPSULTAN’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ

TOKATLILARDAN EYÜPSULTAN’DA MUHTEŞEM AÇILIŞ
Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Eyüpsultan Meydanın’da düzenlenen törenle açıldı.


Açılış töreni Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için saygı duruşu ile ve İstiklal Marşı’nın okunuşu ile başladı.

 

 

Açılışta Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu ve yönetimi, Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken ve yönetimi, Eyüpsultan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız, Eyüpsultan Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Er, Mhp Merkez Yönetim Kurul Üyesi Güllü Yener, Yeniden Refah Partisi Lokman Çelik, CHP İl Başkan Yardımcısı Güler Işık Cevahir, İyi Parti Eyüpsultan İlçesi STK Başkanı Burhan Yıldız, Yerel Yönetimler Başkanı Züfiye Çam,  Deva Partisi İlçe Başkanı Arife Yıldırım, Gelecek Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı Seyit Ahmet Gün, SGK Baş Müfettişi Murat Göktaş, İstanbul Tokat Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Uğur Çelik, Esenyurt Dernekler Federasyonu Başkanı İbrahim Beyazıt, EYT Federasyonu Gönül Boran Öztürk, Film Yönetmeni Ve Yapımcısı Erol Koçan ve Tokat Dernekleri ve İş İnsanları hazır bulundu.

 

 

Başkan Cuma Ergün dernek açılış konuşmasında “memleket hasreti yaşayan hemşehrilerimizin bir araya geleceği sıcak samimi bir platform oluşturmaya çalıştık, inşallah hayırlara vesile olur” dedi.

 

 

Derneğin mimarı ve Tokatlı Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Cevdet Yıldız konuşmasında protokolü selamlarken Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’e de teşekkürlerini sundu. Tokat’ın geniş ve renkli kültürüne değindi. Tokat’a gitmeyenleri de bir an evvel Tokat’ı ziyaret etmeleri için davet etti. Birlik ve dirlik olmak üzere kurulan Eyüpsultan Tokatlılar Derneği açılışına katılım sağlayan herkese teşekkürlerini sunarak konuşmasını sonlandırdı.

 

 

Tokatli ve aynı zamanda Eyupsultan Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Er konuşmasında” her kurtuluş mücadelesinde en fazla şehidi Tokat ili vermiştir, Tokat’ı ve Tokatlıları sevin çağrısında bulunurken “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken bugün Tokatlıyiz ancak yarın yine Eyüpsultanlı olacağız asıl markamız Eyüpsultan. Konuşmasını “Derneğin kuruluşunda bir çatı altında toplanıp bir ve beraber olmak için ricacı olduk kendilerine buradan teşekkür ediyorum” sözleriyle tamamladı.

 

 

Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara Tokatlılar Derneğinin açılmasından duyduğu memnuniyeti belirtirken “Bundan sonra bir ve beraber olacağız. Kapımız ve gönlümüz Tokatlı hemşehrilerimize sonuna kadar açık olacak” dedi.

 

 

Açılış sonrasında Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Merkezine geçen hazirun burada sıcak ve Tokatlılara özgü samimi sohbet ve tokat yemekleri ile ağırlandı.