GENEL Haber Girişi : 28 Ekim 2021 10:59

SİNAN AKÇİÇEK’TEN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI

SİNAN AKÇİÇEK’TEN 29 EKİM KUTLAMA MESAJI
İBB Başkan Danışmanı Sinan Akçiçek 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısı ile kutlama mesajı yayınladı.

 Akçiçek mesajında; “Türk Milleti’nin, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde Kurtuluş Savaşı’nı kazanarak, bunu Cumhuriyetle taçlandırdığı günün 98. yıldönümünü kutlamanın gurur ve coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz.

 

Milletimizin bağımsızlık konusundaki azim ve kararlılığı sayesinde kazanılan Kurtuluş Savaşımız, millet, vatan ve istiklâl sevgisini milli irade kavramına dönüştüren, onurlu bir mücadeledir.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, tarihte eşine az rastlanır bir destanla kurulan Türkiye Cumhuriyeti, o günden bu yana vizyonunu geliştirerek emin adımlarla geleceğe yürümekte ve muasır medeniyeti yakalamış modern ve büyük Türkiye ideali yolunda hedeflerini gerçekleştirmektedir.

 

Bugün 98.yılını coşkuyla kutladığımız Cumhuriyetimiz, savaştan çıkmış, yokluklar içindeki bir milletin, bağımsızlığı uğruna var olma mücadelesinin nasıl verebildiğinin en güzel göstergesidir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımızın Cumhuriyet Bayramı’nı yürekten kutluyor, başta milli mücadelemizin önderi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimizi minnet ve şükranla selamlıyorum.