GENEL Haber Girişi : 12 Ocak 2019 12:15

Sıcaklıklar azalıyor

Sıcaklıklar azalıyor
Meteorolojiden alınan bilgilere göre, Marmara Bölgesi'nde sıcaklığın 1 ila 3 derece azalacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da ise aralıklı olmak üzere sağanak yağış bekleniyor.

Meteoroloji 1. Bölge Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede çok bulutlu havanın hakim olması bekleniyor.

Edirne ve Kırklareli'nin kuzey kesimleri hariç bölge genelinin aralıklı yağmurlu geçmesi, sıcaklıkların 1 ila 3 derece azalması öngörülüyor.

İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

Bölgede rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu (poyraz) yönlerden orta kuvvette, zaman zaman kuvvetlice (20-40 km/s) eseceği belirtiliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Çok bulutlu ve yağmurlu, sabah saatlerinde yüksek kesimleri karla karışık yağmurlu 6

İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 7
Bursa: Çok bulutlu, aralıklı yağmurlu 9

İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; bu sabah saatlerinde kuvvetli olması bekleniyor 13

Adana: Parçalı bulutlu 14

Antalya: Çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların merkez ve batı ilçelerinde yerel olarak çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor 14

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı 12

Trabzon: Parçalı bulutlu 14

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu -7

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.