GENEL Haber Girişi : 21 Nisan 2023 07:48

ŞEFİK KIRMIZIKOYUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

ŞEFİK KIRMIZIKOYUN’DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Öz Suna Yapı Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kırmızıkoyun mesajında; "Gönüllere köprüler kuran, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren, hayatımıza feyz ve bereket katan huzur ikliminin doyasıya yaşandığı, rahmet, mağfiret ve cömertliğin zirveye ulaştığı bir Ramazan ayını daha geride bırakarak; milli birlik ve beraberliğimizin pekişmesine vesile olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın heyecanını buruk da olsa yaşıyoruz.

 

6 Şubat’ta yaşanan Kahramanmaraş merkezli ve 11 ilimizi etkileyen asrın felaketi sebebiyle bu yıl Ramazan Bayramı’na milletçe buruk bir sevinçle giriyoruz. Bir yandan yaşanan bu felaketin yaralarını sarmaya çalışırken diğer yandan Bayram vesilesi ile acıları az da olsa hafifletmeye çalışıyoruz.

 

Yaşamımızı her yönüyle renklendiren, köklü tarihimizin ve zengin kültürümüzün toplumsal yaşamımıza yansıdığı bayramlarımız, milli ve manevi değerlerimizin gelişmesine vesile olan müstesna günlerdir. Toplumumuzu bir arada tutan, bizi millet yapan, manevi duygularımızı taçlandıran bu değerleri gelecek nesillere taşımak hepimizin ortak sorumluluğudur. 

 

Bu duygularla Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini diliyor, millet olarak böyle yıkıcı felaketleri bir daha yaşamamayı temenni ediyorum.

 

Birlik ve beraberlik içerisinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.