GENEL Haber Girişi : 03 Haziran 2019 23:30

ŞEFİK KIRMIZIKOYUN’DAN BAYRAM MESAJI

ŞEFİK KIRMIZIKOYUN’DAN BAYRAM MESAJI
Özsuna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun Ramazan Bayramı Kutlama mesajı yayınladı.

Özsuna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun mesajında birlik ve beraberlğin önemi belirtti.

Özsuna İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şefik Kırmızıkoyun mesajında

Milli ve manevi değerlerin güzelliğinin en derinden hissedildiği, kırgınlık ve küskünlüklerin, kin ve nefretin bir kenara bırakıldığı, coşku ve hasret dolu kucaklaşmaların yaşandığı bir Ramazan Bayramı’na daha ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bayramlar, insanları birleştiren, yürekleri bütünleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran ilahi bir armağandır.

Yokluğa sabretmenin, nimete şükretmenin hikmetini anlamaya çalıştığımız mübarek Ramazan ayı, bağışlamayı, yardımlaşmayı ve paylaşmayı öğrettiği gibi açın, kimsesizin, yoksulun, öksüzün, yetimin, hastanın ve her türlü ilgi ve yardıma muhtaç olanların hatırlanmasına vesile olmaktadır.

Dayanışma gibi yüce bir duygunun tezahür ettiği bu kutsal günlerde, bizleri bir arada tutan değerleri yaşatmak, birlik ve beraberliğimizi korumak, huzur ve barış ortamını sürdürmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için daha çok çaba göstermeliyiz.

Hem toplumsal yaşamımızda hem de İslam Alemi olarak bizler için önemli ve kutsal olan bayramlarımız, insanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel günlerdir. 

Bu vesileyle bu özel günleri fırsat bilerek, aile büyüklerimiz ve yakınlarımız başta olmak üzere, muhtaç insanlar ile öksüz ve yetim çocukları, yaşlı ve hastaları ziyaret ederek, onları hatırlamamız, eksikliklerini gidermemiz gerekmektedir. Ayrıca bu bayram vesilesi ile de şehit yakınları ile gazilerimizi ziyaret ederek, fedakarlıkları için milletçe şükranlarımızı sunarak, acılarını paylaşmak, ilgi ve şefkatimizi onlara hissettirmek en büyük sorumluluğumuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; değerli Eyüpsultanlı hemşehrilerimin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın milletimize ve İslam Alemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.