GENEL Haber Girişi : 10 Eylül 2016 12:37

SEDAT AKYÜZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

SEDAT AKYÜZ’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
MARSAY Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akyüz mesajında, birlik ve beraberlik gibi manevi değerleri özünde barındıran Kurban Bayramı'nın, özellikle yardımlaşmayı ve paylaşmayı simgelediğini belirtti

MARSAY Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akyüz mesajında dostluk ve kardeşliğin yanı sıra aile ve komşu ilişkilerini pekiştiren, zengini ve fakiri buluşturan bayramların, toplumun her kesimini birbirine yakınlaştırdığını da vurgulayan Akyüz, birlik ve beraberliğin sembolü olan Kurban Bayramı'nı hep birlikte karşılamanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

MARSAY Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Akyüz mesajının devamında şu ifadelere de yer verdi:''Bayramlar birlik, hoşgörü ve kardeşliğin egemen olduğu özel günlerimizdir. Bayramların özünde yakaladığımız kardeşlik ruhunun, dayanışma ve yardımlaşmanın yaşadığımız diğer günlere de yansıması, ülkemizin ve milletimizin de birliktelik heyecanına güç katacaktır. Allah'a adanan ve Allah adına kesilen kurbanların ihtiyaç sahipleri ile paylaşıldığı, kardeşlik örneklerinin en güzelinin yaşandığı kutlu bir zaman dilimidir. Bayramlarda dargınlıklar, küskünlükler unutulup bütün olumsuzluklar bir tarafa bırakılır.Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz Kurban Bayramınızı tebrik eder, huzurlu, bereketli, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı nasip etmesini temenni ederim."

 

MARSAY Yönetim Kurulu Başkanı

Sedat Akyüz

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.