GENEL Haber Girişi : 03 Aralık 2018 11:22

SAİM DİKEN'E KADINLARDAN BÜYÜK DESTEK

SAİM DİKEN'E KADINLARDAN BÜYÜK DESTEK
Pazar günü kahvaltıda kadınlar ile buluşan CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken'e kadınlardan büyük destek.

Akşemsettin Mahallesi'nde bulunan Yemen Cafe'de kahvaltı'da kadınlar ile bir araya gelen CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken' e kadınlar büyük destek verdi, Toplumun her kesimin'den kadınların katıldığı kahvaltı etkinliğine eşi ile katılan CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken kadınların her alanda öne çıkması gerektiğini belirtti.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken  ailenin ve toplumun temel taşı kadınların, hayatın her anını varlıklarıyla onurlandıran, desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren kişiler olduğunu söyledi.

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken yaptığı açılış konuşması’nda Değerli hanfendiler, Bu güzel pazar günü adaylık sürecimde sizler ile beraber aynı sofrada bulummak ve aynı atmosferi paylaşmaktan çok mutlu oldum. Burada bizlerle bulunmanız benim için çok değerli hepiniz hoş geldiniz. Saygıyı ve sevgiyi en çok hak eden kadınlarımızdır. Çünkü toplumu doğuran, yetiştiren kadınlarımızdır. Anne olarak kadınlarımız çok önemli ve kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Kadınlarımızın sorunları büyük bunun farkındayım ama çözülmeyecek hiç bir sorununuz yok. Sizler ile birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz. Eyüpsultan Belediyesi sizlerin eviniz olacak, kapılarımız sizlere her zaman açık olacak ,Eyüpsultanı birlikte yöneteceğiz. Şuna inanıyorum ki kadınlarımızın sorunlarını çözdüğümüz de Dünyayı yaşanabilir bir çiçek bahçesine dönüştürmüş olacağız. Kadınlarımız eğitim ve kültürel anlamda bizden her zaman daha fazlasını istesinler. Biz her zaman kadınlarımızın yanında olacağız "

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.