GENEL Haber Girişi : 03 Haziran 2019 10:11

SAİM DİKEN’DEN BAYRAM MESAJI

SAİM DİKEN’DEN BAYRAM MESAJI
Amasya Denekler Federasyonu Başkanı Saim Diken Ramazan Bayramı dolayısı le kutlama mesajı yayınladı.

Amasya Denekler Federasyonu Başkanı Saim Diken, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi.

 

Değerli Hemşerilerim,Saygıdeğer Eyüpsultanlılar…

 

Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu ebedi azaptan kurtuluş olan mübârek Ramazan Ayı'nı geride bırakmanın hüznünü yaşayarak, sevgi, kardeşlik, hoşgörü ve yardımlaşma duygularının yoğunlaşmasına vesile olan, milletimizin ve toplumsal hayatımızın en güzel ve anlamlı günlerini içeren Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştiren, millet olma iradesini ve kardeşliği en üst düzeyde hissettiren, kırgınlıkları unutturan bayramlar, mutluluk ve huzur dolu bir iklim meydana getirmeleriyle inanç ve kültür medeniyetimizin en temel unsurlarındandır.

İnsanımızı öteden beri birlikte tutan ve güçlü kılan bu müstesna bayram günlerinin birleştirici ve manevi gücünün, bizleri yeni ufuklara taşıyacağına olan inancım tamdır.

Bu özel günlerde kendi mutluluklarımızla birlikte, yapacağımız yardımlarla ve ziyaretlerle çevremizde ki insanlarında yaşamlarına bir nebzede olsa mutluluk katmak bu bayrama ayrı bir anlam katacağı şüphesizdir.

Bu bağlamda, Ramazan Bayramı’nda yakınlarımıza, dostlarımıza, komşularımıza, kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşlarımıza, şehitlerimizin yakınlarına ve gazilerimize yapacağımız bir ziyaret, vereceğimiz bir güzel mesaj ve göstereceğimiz bir içten sevgi aramızdaki mesafeleri kapatacak ve gönüllerimizi birleştirecektir.

 

Manevi dünyamızda yeni ufuklara yol açarak kalplerimizi yumuşatan bu bayram günlerinde; hısım, akraba, eş, dost, arkadaş ve komşularımızın yanı sıra öksüz, yetim, yaşlı, hasta, kimsesiz ve yardıma muhtaç aileleri de ziyaret ederek mevcut ilişkilerimizin pekiştirilmesinin yanında toplumsal kardeşliğimizi de göstermeliyiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, her gününüzün bayram sevinci içinde geçmesi dileklerimle tüm hemşerilerim ve saygıdeğer Eyüpsultanlılar’ın bayramını kutlar; sağlık, mutluluk ve huzur içinde bir bayram geçirmelerini diler sevgi ve saygılar sunarım.”

.