GENEL Haber Girişi : 17 Aralık 2021 09:41

PAZARTESİ KAR GELİYOR

 PAZARTESİ KAR GELİYOR
Meteoroloji, İstanbul'da devam eden yağışların pazartesi günü yerini kara bırakacağını belirtti. Ülke genelinde etkili olan sağanak ve kar yağışın ise etkisi önümüzdeki günlerde artacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemiz genelinin çok bulutlu, Güney Ege hariç tüm yurdun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun güneybatısı ve Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Batman, Siirt, Şırnak ve Hakkâri çevreleri ile Diyarbakır’ın doğu, Bitlis ve Muş’un batı ilçelerinde kuvvetli yağmur ve sağanak, 900 metre üzeri rakımlı kesimlerde kuvvetli karla karışık yağmur ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor.

 

MARMARA

Çok bulutlu ve bölge genelinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, genellikle yağmur ve sağanak, Kırklareli ile Bursa ve Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

EDİRNE 3°C, 6°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL 4°C, 6°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

KIRKLARELİ 2°C, 4°C

Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı

KOCAELİ 5°C, 7°C

Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

İSTANBUL'DA PAZARTESİ GÜNÜNE DİKKAT

Ülke genelinde etkili olan sağanak ve kar yağışı etkisini önümüzdeki günlerde artıracak. İstanbul'da devam eden yağışlar pazartesi günü yerini kara bırakacak. Hava sıcaklığı, yeni haftaya kadar 7-9 derece arasında seyredecek.

Genellikle yağmur ve sağanağın etkili olduğu İstanbul'da, pazartesi günü kent genelinde kar yağışının etkili olması bekleniyor.