SPOR Haber Girişi : 17 Ocak 2019 11:58

OTAKÇILAR ANADOLU İMAM HATİP ŞAMPİYONLUK YOLUNDA

OTAKÇILAR ANADOLU İMAM HATİP ŞAMPİYONLUK YOLUNDA
Otakçılar Anadolu İmam Hatim Lisesi Futbol Takımı Türkiye şampiyonluğu yolunda hızla ilerliyor.

Okul Müdürlüğünü Rüştü Özker'in yaptığı Otakçılar Anadolu İmam Hatim Lisesi bir çok başarılı çalışmalar ile gündeme geliyor. Klasik imam hatip lisesi  ezberini bozan Otakçılar Anadolu İmam Hatim Lisesi Futbol Takımı Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen Türkiye şampiyonluğu yolunda önemli mesafeler kat etti.

İstanbul elemelerinde final oynayan ve kazanan Otakçılar Anadolu İmam Hatim Lisesi Futbol Takımı'nın kafile başkanlığını okul müdürü Rüştü Özker antrönerlüğünü ise beden eğitimi öğretmeni Erhan Yorulmaz yapıyor.

Türkiye şampiyonluğu için Kastamonu'ya giden  Otakçılar Anadolu İmam Hatim Lisesi Futbol Takımı B grubu'nda  düsen takimimız Çankırı Sinop ve Karabuk temsilcilerini yenerek grup birincisi olarak yarı finale yükseldi.

5 Şubat  ve 7 Şubat'da final maçları oynayacak olan Otakçılar Anadolu İmam Hatim Lisesi Futbol Takımı oyuncularına ve yöneticilerine Haber Eyüp Gazetesi olarak başarılar dileriz.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.