GENEL Haber Girişi : 20 Nisan 2023 12:31

ÖNDER ÇEKİÇ’TEN BAYRAM MESAJI

ÖNDER ÇEKİÇ’TEN BAYRAM MESAJI
Çekiç İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Eyüp Müteahhitler Derneği Ticari Birim Başkanı Önder Çekiç, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çekiç, mesajında, birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçirilen ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşıldığını belirterek 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramı'nı hüzünlü karşıladıklarını ifade etti.

 

Çekiç Mesajı’nda; "Rahmeti ve bereketiyle gelerek bizlere sabrı ve hoşgörüyü anlatan; dayanışmanın ve yardımlaşmanın anlam kazandığı bir Ramazan Bayramı’na daha erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz.

 

Binlerce kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin yaralandığı ve binlerce insanın yaşadığı şehri terk etmek zorunda kaldığı afetin acısını yüreklerimizde hissederek bayrama giriyoruz.

 

Ramazan Bayramı’nda depremzedelerimizi unutmayacağız. Bayramlar; birlik, beraberlik ve paylaşmak demektir. Ramazan Bayramımızın dostluklarımızın tazelenmesine, mutluluklarımızı paylaşıp kat ve kat artırmamıza, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşanmasına, vesile olmasını diliyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, . Bayramın ülkemize sağlık, barış, kardeşlik, adalet ve hukuk getirmesini temenni ediyorum”.