GENEL Haber Girişi : 08 Mart 2018 11:05

METHİ DEMİRBAŞ'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI

METHİ DEMİRBAŞ'DAN 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ MESAJI
Demirbaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Methi Demirbaş “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısı ile mesaj yayınladı

Demirbaş mesajında kadının toplumumuzdaki yerine ve önemine değinerek kadına verilen değerin bir kutlama gününde değil,bir yıl, bir yaşam boyu kesintisiz sürmesini dile getirdi. Methi Demirbaş özellikle girişimci kadınların sayısının artması gerektiğini de vurgulayarak iş hayatında kadının aktif olması gerektiğini dile getirdi.

Demirbaş mesajına şu şekilde devam etti; “ Tarihimizde önemli bir yere sahip olan, bağımsızlığımızın göstergesi olarak milli mücadelede önemli görevler üstlenen Şerife Bacıların, Nene Hatunların yeri de ülkemiz için apayrıdır. Ayrıca anne olması sebebiyle ulvi bir görevi olan kadınlarımız her daim milletimizin de baş tacı olmuştur, olmaya da devam edecektir. Biliyoruz ki anne açmasını bilene cennet kapısı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle fedakârlığın, sevginin ve asaletin kaynağı olmuş kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” nü kutlarken, kadın haklarının iyileştirilmesi amacıyla yapılan her türlü çalışmanın artarak devam etmesini diliyor, yürekleri sürekli sevgi dolu, merhamet dolu başta şehit ve gazi anneleri ile şehit ve gazi eşleri olmak üzere tüm kadınlarımıza saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.