GÜNDEM Haber Girişi : 11 Temmuz 2018 14:23

MEHMET YÜCEPUR’DAN YENİ KABİNE AÇIKLAMASI

MEHMET YÜCEPUR’DAN YENİ KABİNE AÇIKLAMASI
İşadamı Mehmet Yücepur Türkiye’nin yeni sisteme geçişi ve yeni Bakanlar Kurulu’nun açıklanması sonrası yeni kabineye başarı dileklerini sunarak bir açıklama yaptı.

Yücepuraçıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yeni sistemin ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyor ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve yeni Bakanlarımıza başarılar diliyorum. Tarihte önemli bir dönüm noktası olan ve değişim yaşatacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yeni bir döneme geçiş yapıyoruz. Yeni sistemle beraber önümüzdeki engellerin de kalkması ile büyüme yolunda daha hızlı adımlarla ilerleyeceğimiz bir dönemin başındayız. Milletimizin de takdir ettiği gibi bundan böyle güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye ile yolumuza devam edeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızca açıklanan yeni kadroyu memnuniyetle karşılamanın yanı sıra bizler de elimizden gelen desteği ve gayreti göstereceğiz. 2023 hedeflerimize ulaşmamız bundan böyle önümüzdeki engellerin de kalkmasıyla daha da kolaylaşacak, “dünyaya örnek Türkiye” idealimiz hayata geçecektir.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.