GENEL Haber Girişi : 14 Haziran 2018 13:11

MEHMET YÜCEPUR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

MEHMET YÜCEPUR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Mehmet Yücepur Ramazan Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Mehmet Yücepur yayınladığı kutlama mesajında; “Toplumsal yaşamımızda önemli bir yeri olan, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, dargınların barıştığı, kardeşlik, dostluk, yardımlaşma ve dayanışma duygularının doruğa ulaştığı bir Ramazan Bayramına daha kavuşmanın mutluluğu ve sevinci içerisindeyiz.

Bayramlar, karşılıklı sevgi, saygı, hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının arttığı günlerdir.

Bayram günlerinin sevincini ailemizle, akrabalarımızla, dostlarımızla, engelli, muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, yaşlılarımızla, şehit aileleri ve gazilerimizle birlikte yaşamak, milletçe kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır.

Bu duygularla ilimizde görev yapan bütün kamu görevlileri ve aileleriyle Ramazan Bayramını kutluyor, sevgi ve kardeşlik duygularının coşkuya dönüştüğü bu mübarek günlerin ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlik getirmesini diliyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.