GENEL Haber Girişi : 10 Haziran 2018 12:01

MEHMET YÜCEPUR’DAN KADİR GECESİ MESAJI

MEHMET YÜCEPUR’DAN KADİR GECESİ MESAJI
İşadamı Mehmet Yücepur bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, "Bu mübarek gece bizlere düşen en büyük görev, Kuran'ı Kerim'i kalbimizin semasına yeniden indirmektir" dedi.

Yücepur, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, Allah'ın kelamı olan kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'in ramazanın kalbi olan bu mübarek gecede inmeye başladığını söyledi. Bu kutsal gecenin tüm İslam alemi için ayrı bir önemi olduğunu vurgulayan Mehmet Yücepur "Yüce Rabbimizin insanlığa bir rahmet ve umut kapısı olarak bahşettiği bu mübarek gece, günahlardan arınma, işlediğimiz hatalara tövbe edip af dileme zamanıdır. Yüce Allah'dan dileğim bu mübarek günlerde hepimizin yüzünü güldürmesidir. Uzun süredir gündemde olan kader mahkumlarının af edilmesinin müjdesini vermesidir. Bu duygu ve düşüncelerle başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Âleminin mübarek Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor; Kadir Gecesi’nin feyz ve bereketinden en güzel bir biçimde nasiplenmeyi, dua ve niyazlarımızın kabul olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyor, bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyamıza ışık saçmasını, vicdanlarımızı aydınlatmasını, hepimize huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.