GÜNDEM Haber Girişi : 14 Ağustos 2018 12:36

MEHMET YÜCEPUR’DAN DOLAR TEPKİSİ

MEHMET YÜCEPUR’DAN DOLAR TEPKİSİ
İşadamı Mehmet Yücepur döviz hesaplarını Türk Lirasına çevirerek tüm herkesi dövizlerini bozdurmaya davet etti. 10 Bin Euro bozdurdu.

 “DOLARI BOZUYORUZ OYUNU BOZUYORUZ”

İşadamı Mehmet Yücepur bugün Alibeyköy’de bulunan döviz bürosuna gelerek döviz hesaplarını Türk Lirasına çevirdi.

Yücepur yaptığı açıklamada “ Bugün burada şirketime ait döviz hesaplarını Türk Lirasına çevirdim. Yatırımlarımı bundan sonsa Türk Lirası üzerinden yapacağım. Bildiğiniz gibi bizim işler döviz üzerinden hesaplanıyor. Bugünden sonra müşterilerime Türk Lirası üzerinden çalışacağımı bildirdim. Çok sevindiler.Ülkemiz ateş çemberinden geçiyor. Herkes özelikle sanayicilerimiz , sanatçılarımız, esnaflarımız ve siyasetçilerimiz Dolar ve Euro hesaplarını Türk Lirasına çevirmelidir.Bu dava dolar davası değildir. Türkiye’nin var olma davasıdır. Ülkemize sahip çıkmalıyız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanı yanlız bırakmamalıyız. Davaya sahip çıkmak için herkesi dolar bozdurmaya davet ediyorum. Bu oyunu hep beraber bozacağız” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.