TEKNOLOJİ Haber Girişi : 09 Nisan 2022 08:56

Matematik Evi’nde bahar atölyeleri başlıyor

Matematik Evi’nde bahar atölyeleri başlıyor
İstanbul'da  bir ilk olarak hayata geçirilen Matematik Evi’nde okulların 2’nci ara tatile girmesiyle 11-15 Nisan tarihleri arasında bahar atölyeleri ve matematik etkinlikleri düzenlenecek.

Başkan Deniz Köken'in İstanbul'da bir ilk olarak hayata geçirdiği Matematik Evi, akıl ve zeka atölyeleri, eğlenceli etkinlikler, matematiksel oyunlarla öğrencilere matematiği öğretmenin farklı, kolay ve eğlenceli yolunu sunmaya devam ediyor.

 

Eyüpsultan Belediyesi, okulların 2. Ara tatile girdiği 11 – 15 Nisan tarihleri arasında Matematik Evi'nde Bahar Atölyeleri düzenliyor. Her yaş grubuna yönelik atölye ve etkinliklerin düzenlendiği Matematik Evi'nde öğrenciler, ara tatil döneminde matematiğin ilginç, eğlenceli taraflarını akıl ve zeka atölyelerinde deneyimleyerek keşfedecekler.

 

Baharın bir başka güzel yaşanacağı Matematik Evi'nde öğrenciler Açılın Ben Matematik Biliyorum, Origami, Sanatsal Matematik, Lucas Bulmacaları, Vedik Matematik, Çarpmaya Var mısın? Antik Mısır'da Matematik, Altın Oran: Mükemmelliğin Simgesi, Sihirli Kareler, Masallarla Matematik, Çin Bulmacası: Tangram, Resfebe, Q-Bitz:Renkli Küpler gibi atölye çalışmaları ve etkinliklerle Matematiğin farklı ve eğlenceli dünyasına unutamayacakları bir yolculuk yapacaklar.