SPOR Haber Girişi : 11 Nisan 2018 09:41

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Mahalleler Arası Futbol Turnuvası Başladı
Eyüpsultan Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen 40 Yaş Üstü Mahalleler Arası Futbol Turnuvası başladı.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın, turnuvanın amacının kadim mahalle kültürünü yaşatmak ve mahalleler arası kardeşlik bağlarını güçlendirmek olduğunu belirterek, turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar diledi.

Akşemsettin Mahallesinde bulunan halı sahada başlayan turnuvanın açılışına Belediye BaşkanıRemzi Aydın, İlçe Kaymakamı Abdullah Dölek ve muhtarlar katıldı.

Turnuvanın başlangıcı olan gösteri maçına, Başkan Remzi Aydın’ın yanı sıra, Eyüpsultan Belediyesi Birim Müdürleri, personeller ve vatandaşlar da katıldı.

Karşılaşmada, muhtarların kurduğu takım ile belediyenin kurduğu takım karşılaştı.Turnuvaya 15 takımın katıldığını söyleyen Başkan Remzi Aydın turnuva sonunda sürpriz ödüller olacağını açıkladı.

Turnuva maçları, Akşemsettin Spor Kulübünün Halı Sahası ve Öz Alibeyköy Spor Kulübü’nün Halı Sahasında oynanacak.Final maçı ise Eyüpsultan Belediyesinin Alibeyköy Osmanlı Park Spor Kompleksinde oynanacak.

A, B, C ve D olmak üzere dörder grup üzerinden oynanacak maçların sonunda grupta ilk ikiye giren 8 takım bir üst tura çıkacak. Ardından 8 takım üzerinden Çeyrek Final, Yarı Final ve Final müsabakaları oynanacak.

Etiketler : eyüpsultan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.