SPOR Haber Girişi : 25 Aralık 2021 13:17

KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN YENİ BAŞKANI ALİ RIZA YAVUZ OLDU

KULÜPLER BİRLİĞİ'NİN YENİ BAŞKANI ALİ RIZA YAVUZ OLDU
Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanlığına Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz seçildi.

Ali Rıza Yavuz Alibeyköy Sosyal tesislerinde yapılan olağanüstü kongrede oy birliği ile seçilerek görevi Murat Çelik’den devraldı.

 

Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanlığına seçilen Eyüpsultan Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Yavuz, kongre kunuşmasında  hayata geçirmeyi planladığı proje ve hedeflerini açıkladı.

 

 

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in gençlere ve kulüplere önem verdiğini, gençler için birçok projeyi hayata geçirirken, amatör spor kulüplerinin de her zaman yanında olduğunu ifade eden Yavuz, “Gençlerimiz bizim için çok değerli. Gençlerle temas kurma anlamında da amatör spor kulüpleri önemli bir rol oynuyor. Başkanlım döneminde amatör spor kulüpleri ve gençler için elimizden geldiğince ve gücümüzün yettiği kadar her türlü desteği karşılayacağız” dedi.

 

 

“AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE AYNİ VE NAKDİ DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Eyüpsultan Belediyesi’nin amatör kulüplerinin her zaman yanında olduğunu vurgulayan Ali Rıza Yavuz, Amatör Spor Kulüplerinin bünyesinde bulunan 23 kulübümüze Eyüpsultan Belediyesi tarafından düzenli bir şekilde spor malzemesi desteği, maçlara ulaşım imkanı ve sezon sonunda kulüplerin katıldıkları kategorilere ve yaptıkları derecelere göre nakdi yardımlarda bulunulduğunu, ayrıca saha ve tesisleşme konusunda da çalışmaların yapıldığını söyledi.

 

 

“EYÜPSULTAN’DA DOKUNMADIĞIMIZ KULÜP KALMAYACAK”

Ali Rıza Yavuz, “Bizim dönemimizde neredeyse temas kurmadığımız kulüp kalmadı. 23 kulübümüzün hepsine bir şekilde dokunmak, talep ve isteklerini yerine getirmek adına girişimlerimiz devam ediyor. Biliyorsunuz Eyüpspor’umuz bizim dönemimizde birinci lige yükseldi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun kriterleri doğrultusunda eksiklerimizi tamamladık. Stadımız yeni bir görünüme kavuştu. Ayrıca Alibeyköyspor ve Güzeltepe Spor Kulüplerimizin tribünleri de yenilendi. Şu anda yılların spor kulübü olan Rami Spor’un da yeni sahası için çalışmalara başladık. Yine Yeşilpınar Spor Kulübü’nün eski sahası yıkılarak, futbol sahası standartlarına uygun hale getirilmesi için çalışmalar devam ediyor, güzel bir saha ve tesis yapıyoruz. Karadolap Spor’a bazı desteklerimiz oldu, aynı şekilde İmar Spor ve Göktürkspor için de Başkanımız Deniz Köken destek olmaya çalışıyor. Yeni dönemle birlikte çalışmalarımız ve projelerimizle işbirliği içinde dokunmadığımız kulüp kalmayacak” şeklinde konuştu.

 

 

“EN BÜYÜK DESTEKÇİMİZ BAŞKANIMIZ DENİZ KÖKEN”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in sporu ve sporcuyu seven bir başkan olduğunu vurgulayan Yavuz, “Bu durum bizim elimizi de güçlendirecek. Başkan’ın spora yaklaşımının pozitif olması bizim çalışma alanımızı hem genişletir hem de kulüplere fayda sağlar diye düşünüyorum. Bu sayede koordinasyonu da çok iyi bir şekilde sağlarız, bu bizim için bir avantaj” dedi.

 

Öncelikli hedeflerinin arasında, bütün kulüplerin kendi öz kaynakları ile sürdürülebilir olmaları ve belli bir seviyeye gelmeleri olduğunu vurgulayan Yavuz, “Biz yapabileceğimiz ne varsa her bir kulübümüze ayrı bir özen göstererek bunu başarmak istiyoruz. Bu konuları kulüplerimizle de istişare ederek hedeflerimize ulaşacağız. Bu hedeflerin gerçekleşmesi anlamında da Eyüpsultan Belediyesi olarak faaliyetteyiz. Eksiklerimiz olabilir ama eksiklerimizi görüp tamamlayarak daha komplike bir sistem içerisinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

 

“TÜM KULÜPLERİMİZLE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ”

Eyüpsultan Amatör Spor Kulüpler Birliği Başkanlığına aday olan Ali Rıza Yavuz, “Biz gençlerimize ve Eyüpsultan’a hizmet etmeyi seviyoruz. Eyüpsultan’da her alanda ve branşta var olduğumuzu göstermek adına hem Belediye Başkanımız Deniz Köken, hem de ekibiyle birlikte bizler gençlerimizin ve amatör spor kulüplerimizin yanında olacağız. Tıpkı tüm vatandaşlarımızın ve STK’ların yanında olduğumuz gibi ve biz bunu tüm kulüplerimizle birlikte başaracağız” diye konuştu.