SİYASET Haber Girişi : 19 Ekim 2019 09:57

KILICDAROGLU'NDAN ALİ EKBER CÖMERT 'E TEŞEKKÜR BELGESİ

KILICDAROGLU'NDAN ALİ EKBER CÖMERT 'E TEŞEKKÜR BELGESİ
CHP Genel Başkanı Kemal Kiliçdaroglu 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçim süreçlerinde parti okulu eğitim çalışmalarında İstanbul'da katkı sunan parti okulu eğitmenlerine teşekkür belgesi takdim etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Dr Canan Kaftancioglu tarafından 8 Ekim 2019 tarihinde Bomonti Hilton Otel'de düzenlenen ve parti içi eğitim sorumlusu Prof.Dr. Aytug Atıcı ve parti okulu koordinatörleri ve İl Eğitim sekreteri 'nin hazır bulunduğu teşekkür belgesi takdim töreninde Eyupsultan üyesi Mak.Yük. Müh.  Ali Ekber Cömert CHP Genel Başkanı Kemal Kilicdaroglu 'ndan teşekkür belgesini aldı.

Törende yapılan açıklamada; CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancioglu, Prof Dr. Aytuğ Atıcı ve Genel Başkan Kemal Kiliçdaroglu, 31 Mart ve 23 Haziran yerel seçim süreçlerinde İstanbul'un tüm ilçelerinde eğitim çalışmalarında bulunan parti okulu eğitmenlerinin partimize 25 yıl sonra İstanbul 'da yerel iktidara taşınmasında önemli katkıları olduğunu ifade ederek şimdiki hedefimiz parti emekçileri ile birlikte daha çok çalışarak partimizi iktidar yapmaktır

 

Parti Okulu eğitmeni, CHP Eyüpsultan üyesi Makina Yüksek Mühendisi  Ali Ekber Cömert tören sonrasında yaptığı açıklamada;  "Parti okulu emekçileri olarak yerel seçimlerde yaptığımız başarılı eğitim çalışmalarından dolayı teşekkür belgesini Genel Başkanımızdan tüm parti emekçileri adına aldık. Şimdi hedefimiz: partimize iktidar yolunu açmak ve bu yolda parti emekçilerimiz ile birlikte daha çok çalışarak Genel Başkanımızı Başbakan yapmaktır" şeklinde ifade etti.