GÜNDEM Haber Girişi : 15 Mart 2019 13:09

Kaymakam Dölek Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Kaymakam Dölek Öğrenciler ile Bir Araya Geldi
İstanbul Eyüpsultan Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret ederek, öğrenciler ile bir araya geldi.

BOL BOL KİTAP OKUYUN

Okulun kütüphanesinde öğrenciler ile bir süre sohbet ederek, onların sorularını cevaplayan Kaymakam Abdullah Dölek, öğrencilere bol bol kitap okumalarını tavsiye etti.

KENDİNİZE GÜVENİN

Öğrencilerin, kendilerine inanmaları ve güvenmeleri gerektiğini vurgulayan Kaymakam Dölek, “Sevgili öğrencilerimiz; bugün bizlerin bulunduğu makamları ileride sizler doldurarak, görevlerinizi en iyi bir şekilde yapacağınızdan asla şüphemiz yoktur. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz” dedi.

ANNE-BABALARA, OKUL İDARECİLERİNE VE

ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR

Kaymakam Abdullah Dölek, öğrenciler ile bir arada bulunmaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sizleri yetiştiren başta anne ve babalarınız olmak üzere, eğitim-öğretim hayatınızda büyük emekleri olan okul müdürümüze, idarecilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaymakam Dölek’in Eyüpsultan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyareti, öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından son buldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.